KlikART studio – internet rješenja

KlikART studio izradit će za Vas prvoklasnu web prezentaciju!

Više od 10 godina profesionalnog iskustva u informatičkom poslu, stalno usavršavanje i kretanje u korak s najnovijim informatičkim trendovima naše su temeljne vrijednosti, a za Vas garancija dobro obavljenog posla.

Pridružite se i Vi zadovoljnim korisnicima naših usluga!

Cijene usluga i troškovi Internet prezentacija

Cijene izrade web prezentacija određuju se individualno po projektu.

Kako ovaj posao osim rutinskog dijela posla sadrži i onaj umjetnički, nemoguće je unaprijed ponuditi fiksan cjenik takvih usluga. Zato navedene cijene treba uzeti s određenom rezervom, jer nisu sve stranice jednake, niti zahtijevaju jednaku količinu rada. Takav način obračuna u konačnici je vrlo nepovoljan za korisnika, a nezahvalan za onoga tko radi posao.

Najbolje i najpovoljnije za Vas je da izložite svoje želje i uz našu pomoć sastavite konkretan zahtjev. Na taj način sigurno dobivate najpovoljniju ponudu, specifičnu za Vas i optimiziranu za Vaše potrebe, uz preciznu specifikaciju svih troškova, od onih jednokratnih do periodičnih na mjesečnoj ili godišnjoj razini. Na ovakav način ostvarujete i određeni popust na količinu, jer u svakom poslu cijena rada “na sitno” je najskuplja!

Svaki je zahtjev specifičan, zato se obratite sa svojim željama kako bi dobili točan predračun načinjen prema Vašim zahtjevima. Mi ćemo vam uvijek ponuditi nekoliko rješenja od kojih je lako odabrati ono što želite. Dodatna garancija je ta da za naše usluge nije potrebno plaćati unaprijed!

Bez obzira što odabrali, budite sigurni da dobivate najviše za svoj novac. Čak i najskuplja rješenja će Vam se dugoročno višestruko isplatiti:
Primjer za to su Internet-shop rješenja, gdje je cijelo poslovanje toliko automatizirano da se ljudski rad svodi samo na upravljanje, pakiranje i dostavu. Nema osoblja koje odgovara na telefonske pozive, prima i realizira narudžbe i sl. Nema ni prekovremenog rada – računala rade 24 sata, 7 dana u tjednu, subotom, nedjeljom, praznikom …