Zašto internet?

Ako još uvijek niste sigurni trebaju li Vam web stranice, pročitajte neke od najjačih argumenata za pozitivnu odluku!

Budite poznati!

Informirajte javnost o svom postojanju privlačnom i efektnom web-prezentacijom. Na taj način se predstavljate tržištu, omogućujete potencijalnim klijentima da Vas upoznaju. Anonimnost u poslovanju vodi u propast, zato neka se za Vas čuje! Predstavite se prije konkurencije!

Za razliku od ostalih medija, Internet nije prostorno ograničen. Vaša prezentacija bit će jednako dostupna na susjednom kontinentu kao i u susjednoj ulici. Samo u hrvatskoj preko 600000 korisnika interneta čeka na Vaše stranice!

Niti jedan drugi medij to ne omogućava!

Budite dostupni!

Internet je idealni medij za poslovnu prezentaciju. Danas nije dovoljno biti “otvoren za stranke” 8 sati dnevno. Pružite strankama svoje usluge i informacije o poslovanju u svako doba dana, 7 dana u tjednu. Ako nećete Vi, Vaša konkurencija sigurno hoće.

Unaprijedite Vaše poslovanje na način kako to danas rade svi. Rasteretite se odgovaranja na bezbrojne telefonske upite o cijenama, uslugama, zalihama i sl., omogućite vašim strankama ili poslovnim partnerima jednostavan i brz uvid u informacije koje nudite.

Preko Vaših web-stranica dostupni ste u svako vrijeme i na svakom mjestu!

Budite u korak s vremenom!

Dobra ili loša, nova era je već tu i ne može se izbjeći. Odlučite se još danas hoćete li je prihvatiti ili riskirati tehnološku zaostalost.

Pokrenite stvari u svoju korist, budite među prvima, a ne među zadnjima! Naručite već danas Internet rješenje za Vašu tvrtku, obrt, udrugu ili osobnu prezentaciju, jer sutra je možda već kasno!

Uštedite vrijeme i novac!

Bez obzira kakvu web-prezentaciju odabrali, budite sigurni da dobivate najviše za svoj novac. Čak i najskuplja Internet rješenja u kratkom periodu donose direktne uštede vlasnicima u višestrukom iznosu ulaganja.

Od najjednostavnijih Internet stranica do najkompliciranijih projekata kao što su online Internet-shop rješenja, gdje je cijelo poslovanje toliko automatizirano da se ljudski rad svodi samo na upravljanje, pakiranje i dostavu, Internet je najbrže i najjeftinije marketinško rješenje. Nema osoblja koje odgovara na telefonske pozive, prima i realizira narudžbe i sl. Nema ni prekovremenog rada – računala rade 24 sata, 7 dana u tjednu, subotom, nedjeljom, praznikom, uz višestruko manji trošak…

Internet je najisplativiji marketinški medij!